Vragen over verzending

Alle producten kunnen internationaal worden verzonden, prijzen en leveringstijden kunnen verschillen per locatie. Heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via info@babyorganicstar.com of bel +31645810494

NL: 1-2 werkdagen

EU Zone 1 (BE, LU, DE): 2-5 werkdagen

EU Zone 2 (GB, FR, IT) : 2-5 werkdagen

EU Zone 3 (Overige in EU Zone): 2-5 werkdagen

Worldwide: 2-5 werkdagen

Heb je een beschadigd product ontvangen ? Dan mag je deze gratis terugsturen aan ons. Wij vergoeden dan de verzendkosten en sturen gratis een nieuw product naar je op.

Uiteraard! Via je track & trace nummer dat je terugvind in je account kun je jouw bestelling volgen om te controleren waar jouw pakketje zich bevindt.

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden naar je. Dit betekent dat je jouw pakket meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebt.

Waarom bezorgen soms iets langer duurt

Soms duurt bezorgen iets langer. Zie hieronder de redenen.

Nieuwe klant Wanneer je voor het eerst iets bestelt bij bambyo kan het iets langer duren voordat we je bestelling bezorgen, omdat we eerst je gegevens controleren.
Bezorgadres op de Waddeneilanden Op de Waddeneilanden bezorgen we – in verband met de bootovertocht – soms 1 à 2 dagen later dan de bezorgdag die je kiest in de kassa. Zie het schema hieronder.
Beperkte bereikbaarheid De bezorgdag kan afwijken vanwege de bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.
Kleine artikelen bestellen op zaterdag Een bestelling die je op zaterdag plaatst, kun je maandag in een tijdvak naar keuze thuis laten bezorgen of vanaf 15.00 uur ophalen bij een DHL Parcelshop.
Grote artikelen bestellen op zaterdag Grote voorradige artikelen (zoals witgoed en meubelen) heb je vaak de volgende werkdag al in huis. Een bestelling die je op zaterdag plaatst, ontvang je maandag.
Bezorging door leverancier Sommige artikelen worden rechtstreeks door de leverancier bij jou bezorgd. Deze leverancier neemt binnen twee werkdagen contact met je op om een bezorgafspraak te maken.
Gespreid betalen Als de hoogte van je limiet niet voldoende is, kunnen we je om een vooruitbetaling vragen. Daardoor kan de bezorging iets langer duren.
Soms pakt de bezorging niet uit zoals we zouden willen. Dit kun je doen als…

… DHL niet is langsgekomen
Klik bij bestellingen op ‘details bestelling’ en vervolgens op ‘volgen’. Je kunt hier de status van je pakket bekijken. Neem contact met ons op als je na drie werkdagen nog steeds niks hebt ontvangen.

Heb je de bel niet gehoord of was je onverwacht niet thuis? De bezorger laat een kaartje achter in je brievenbus. Hierop staat of het pakket op een andere dag wordt aangeboden of bezorgd is bij je buren. Dit laatste kan natuurlijk alleen als je bij gegevens en voorkeuren aangeeft dat bezorging bij buren toegestaan is.

… Dynalogic niet is geweest
Klik op ‘track & trace’ in de bevestigingsmail van de bezorgafspraak. Je ziet dan waar de vrachtwagen zich bevindt. Kun je de status van je bestelling niet zien? Bel met het telefoonnummer dat vermeld staat in de bevestigingsmail.

… de leverancier niet heeft bezorgd
Neem contact op met de leverancier via het telefoonnummer of e-mailadres dat je hebt gekregen bij het maken van een bezorgafspraak.

… je pakket niet compleet is
Ga bij bestellingen naar ‘details bestelling’ en klik op ‘volgen’. Hier kun je de status van de bestelling bekijken. Het kan zijn dat we je bestelling hebben gesplitst in twee bezorgingen, omdat niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn of niet uit hetzelfde magazijn komen.

Staan de artikelen wel allemaal vermeld op de pakbon? Dan zou alles in het pakket moeten zitten. Neem contact met ons op als dit niet het geval is.

Als je een bestelling plaatst, zie je in de kassa vaak automatisch je huisadres als bezorgadres staan. Je kunt je pakket natuurlijk ook ergens anders laten bezorgen. Klik hiervoor op ‘wijzigen’ achter het bezorgadres. Als je je adres verandert, vragen we je om je bestelling te betalen met iDEAL.

Liever zelf ophalen bij een DHL-ophaalpunt? In de kassa vind je eenvoudig een DHL Parcelshop in de buurt met handige openingstijden. Of je kiest een DHL Parcelstation, waar je altijd terecht kunt. Hoef je niet thuis te wachten als je daar geen zin in of tijd voor hebt. Je ontvangt een sms of e-mail zodra je pakket klaarligt.

Bestel je voor 23:59 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan verzenden wij je pakket de volgende dag al In de ochtend, middag of avond: net wat jou uitkomt.

We laten het je weten als we iets niet de volgende dag kunnen bezorgen. Zo vermelden we bij elk artikel de levertijd en krijg je in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvakken te zien.

Soms bezorgen we iets later
Omdat je bijvoorbeeld voor het eerst bij ons bestelt of op een van de Waddeneilanden woont.

We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestel je artikelen met verschillende levertijden of uit verschillende magazijnen, dan wordt je bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de berekening van de bezorgkosten. Beloofd!

In een druk leven komt het soms weleens slecht uit. Geen probleem. Neem telefonisch contact op met +31645810494 en dan komen we er samen wel uit.

Betaling in onze webshop

De betalingen op onze website zijn ondergebracht bij Mollie. Dit bedrijf heeft een breed scala aan betrouwbare betalingsmethoden. Daarnaast is Adyen een gerenommeerde partner in het doen van online betalingen via webshops. Dit zijn de meest bekende betalingsmethoden die wij beschikbaar stellen:

 

iDeal
PayPal
SOFORT Banking
Bankoverschrijving
Bancontact / Mister
Creditcard Mastercard / VISA

Er zijn een aantal betrouwbare betalingsmogelijkheden waar je uit kan kiezen, je kunt kiezen uit:

 • Achteraf betalen: met iDEAL of door het over te maken binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen
 • iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank
 • Creditcard: het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd.
 • Paypal: wanneer je kiest voor betaling via PayPal dan loopt de betaling veilig via het PayPal systeem, en zij houden dan geld in van jouw opgegeven bankrekening die gekoppeld is aan je PayPal account.

Meestal wel.

Als het niet kan, komt dat door 1 of meer van onderstaande factoren:

 • Totaalbedrag van je bestelling
 • Soort artikelen in je bestelling
 • Eventueel onbetaalde facturen
 • Aantal bestellingen dat je eerder bij ons geplaatst hebt
 • Bezorging op een afhaalpunt
 • 1 van je facturen is overgedragen aan het incassobureau

Je kunt je bestelling uiteraard wel afronden met een andere betaalmethode. Betaal je liever niet meteen? Bij creditcard wordt het bedrag pas afgeschreven als je artikel verzonden is.

We bewaren je factuur online in je account.
Zo kun je een factuur gemakkelijk raadplegen en printen zo vaak je wilt.

Om ervoor te zorgen dat je bij achteraf betalen pas hoeft te betalen als je artikel verzonden is, krijg je een factuur per verzending. Soms zie je dan meerdere facturen bij 1 bestelling.

Je kunt gemakkelijk online betalen in je account via iDEAL of Bancontact/ Mister Cash.

Wil je het bedrag zelf overmaken? Dat kan:

Baby Organic Star
Bank: ING bank
IBAN: NL62INGB0007191454
BIC: INGBNL2A met als omschrijving / mededeling het factuurnummer.

Tip: je kunt via het overzicht van je openstaande facturen in je account meerdere facturen tegelijk betalen.

Alle internetbetalingen zijn ondergebracht bij Adyen. Zo zijn we er zeker van dat we meer betalingsopties en veiligheid aan kunnen bieden.

Jouw betaling zal worden verricht aan Adyen, die de betalingen verzamelt voor ons en deze vervolgens aan ons overmaakt. Dat is de reden dat jij op jouw bankafschrift Adyen ziet staan.

Om je gegevens te beschermen kan een factuur niet aangepast worden zodra de bestelling is geplaatst.

Is je bestelling nog niet verzonden? Dan kun je die annuleren en opnieuw plaatsen met een nieuw factuuradres.

Als je bij bambyo.com zelf besteld hebt, staat de factuur met btw-bedragen in je account.

Te veel betaalde bedragen betalen we automatisch terug. Binnen 5 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening.

Dat je bestelling mislukt is, kan meerdere oorzaken hebben. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de reden van je mislukte bestelling en van je betaalmethode:

technische storing

 • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
 • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Per ongeluk betaald? Geen zorgen. We storten een betaling automatisch terug als we die niet kunnen koppelen aan een bestelling. Binnen 2 weken staat het bedrag weer op je rekening.

Als we geen betaling hebben gekregen, helpen we je eraan te denken.

 • 2 weken nadat je je artikelen ontvangen hebt, krijg je de eerste betalingsherinnering per e-mail.
 • Een eventuele tweede betalingsherinnering e-mailen we 2 weken na de eerste herinnering. Hiervoor brengen we € 3,- in rekening.
 • Een eventuele derde betalingsherinnering sturen we 2 weken na de tweede herinnering per mail én per post naar het factuuradres van je bestelling. Hiervoor brengen we € 3,- in rekening.
 • Heb je daarna nog niet betaald dan dragen we je over aan het incassobureau.

Ondertussen al betaald?

Als je minder dan 5 werkdagen geleden betaald hebt, is de verwerking van je betaling waarschijnlijk gekruist met je betalingsherinnering. Je hoeft de herinnering dan niet te betalen.

Ondertussen geretourneerd?

Dan is de verwerking van je retourzending waarschijnlijk gekruist met je betalingsherinnering. Zodra we bevestigen dat we je retourzending ontvangen hebben, hoef je de herinnering niet meer te betalen.

Bestelling niet ontvangen?

Klopt het afleveradres? En hebben je buren je pakket niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan zoeken we uit wat er met je pakket gebeurd is.