Bambyo steunt Fonds Gezond Geboren.

 

Gezond Geboren

In Nederland worden ongeveer 500 baby’s per dag geboren. Dagelijks overlijden vier baby’s als gevolg van groeivertraging, vroeggeboorte of aangeboren afwijking. Andere baby’s redden het wel, maar zijn chronisch ziek of gehandicapt.
Daarnaast is het krijgen van (gezonde) kinderen niet voor iedereen vanzelfsprekend, 15% van de stellen met een kinderwens hebben hulp nodig bij dit proces.

Baby Organic Star heeft daarom besloten een percentage van de winst beschikbaar te stellen aan Fonds Gezond geboren die zich inzet voor dit soort onderzoeken.

Fonds Gezond Geboren financiert wetenschappelijk onderzoek dat ervoor zorgt dat zoveel mogelijk baby’s in Nederland gezond ter wereld komen. Iedere zwangerschap verdient een goede afloop! Met meer kennis over de oorzaken en behandeling is naar schatting een kwart van de babysterfte in Nederland te voorkomen.

De overheid heeft de laatste jaren flink bezuinigd op het budget voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Daarom heeft Fonds Gezond Geboren hulp nodig, want een gezond geboren baby, dat gun je toch iedereen?

Bambyo steunt Fonds Gezond Geboren