ONZE WINKEL

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

Parallelweg Zuid 3313
5281 LB Boxtel

FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Soms pakt de bezorging niet uit zoals we zouden willen. Dit kun je doen als…

… DHL niet is langsgekomen
Klik bij bestellingen op ‘details bestelling’ en vervolgens op ‘volgen’. Je kunt hier de status van je pakket bekijken. Neem contact met ons op als je na drie werkdagen nog steeds niks hebt ontvangen.

Heb je de bel niet gehoord of was je onverwacht niet thuis? De bezorger laat een kaartje achter in je brievenbus. Hierop staat of het pakket op een andere dag wordt aangeboden of bezorgd is bij je buren. Dit laatste kan natuurlijk alleen als je bij gegevens en voorkeuren aangeeft dat bezorging bij buren toegestaan is.

… Dynalogic niet is geweest
Klik op ‘track & trace’ in de bevestigingsmail van de bezorgafspraak. Je ziet dan waar de vrachtwagen zich bevindt. Kun je de status van je bestelling niet zien? Bel met het telefoonnummer dat vermeld staat in de bevestigingsmail.

… de leverancier niet heeft bezorgd
Neem contact op met de leverancier via het telefoonnummer of e-mailadres dat je hebt gekregen bij het maken van een bezorgafspraak.

… je pakket niet compleet is
Ga bij bestellingen naar ‘details bestelling’ en klik op ‘volgen’. Hier kun je de status van de bestelling bekijken. Het kan zijn dat we je bestelling hebben gesplitst in twee bezorgingen, omdat niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn of niet uit hetzelfde magazijn komen.

Staan de artikelen wel allemaal vermeld op de pakbon? Dan zou alles in het pakket moeten zitten. Neem contact met ons op als dit niet het geval is.

In een druk leven komt het soms weleens slecht uit. Geen probleem. Neem telefonisch contact op met +31645810494 en dan komen we er samen wel uit.

Bestel je voor 23:59 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan verzenden wij je pakket de volgende dag al In de ochtend, middag of avond: net wat jou uitkomt. Bestellingen vanaf 55.- bezorgen we gratis.

We laten het je weten als we iets niet de volgende dag kunnen bezorgen. Zo vermelden we bij elk artikel de levertijd en krijg je in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvakken te zien.

Soms bezorgen we iets later
Omdat je bijvoorbeeld voor het eerst bij ons bestelt of op een van de Waddeneilanden woont.

We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestel je artikelen met verschillende levertijden of uit verschillende magazijnen, dan wordt je bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de berekening van de bezorgkosten. Beloofd!

Te veel betaalde bedragen betalen we automatisch terug. Binnen 5 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening.

Dat je bestelling mislukt is, kan meerdere oorzaken hebben. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de reden van je mislukte bestelling en van je betaalmethode:

technische storing

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Per ongeluk betaald? Geen zorgen. We storten een betaling automatisch terug als we die niet kunnen koppelen aan een bestelling. Binnen 2 weken staat het bedrag weer op je rekening.

INFORMATIE OVER ONS

NEEM CONTACT OP VOOR AL UW VRAGEN

    Wanneer u dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.