Bambyo wint de Baby Innovation Award 2018

Over de Baby Innovation Award

De award is een initiatief van vakblad Babywereld en is ontstaan in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. In november heeft de vakjury van experts en redacties de meest innovatieve babyproducten genomineerd.

De Mamajurydag, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs, heeft plaats gevonden in januari. Moeders hebben op deze dag alle genomineerde producten live bekeken, vervolgens hebben ze in elke categorie een stem uitgebracht.

De Green Innovation Award (meer informatieis een initiatief van het platform BabyBeGood in samenwerking met het vakblad BabyWereld en de Baby Innovation Award om ondernemers in de babybranche die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen,  te belonen voor hun inzet. De Bambyo Baby Luiers zijn 70% biologisch afbreekbaar en de Bambyo Baby Doekjes zijn zelfs 100% biologisch afbreekbaar, daardoor hebben wij de award gewonnen!

Zij geven ook een speciale Award: De Consumer Award (meer informatie). Online is er van december tot februari door consumenten gestemd. De uitslag van de vakjury, online stemmers en bezoekers van de Mamajurydag bepaalden samen de winnaar.

Green Innovation Award 2018

Baby Innovation Green Award 2018 Winnaar

Consumer Award 2018

Baby Innovation Consumer Award 2018 Winnaar